برگزاری کارگاه آموزشی سه روزه قنادی توسط استاد جبارچلوئی
۹۶/۱۰/۴

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی هتلداری ساری در تاریخ های 25 آذر لغایت 27 آذر 1396 طی سه روز متوالی کارگاه آموزشی تخصصی قنادی توسط استاد حسنعلی جبارچلوئی مدرس قنادی این مرکز برگزار شد در این کارگاه آموزشی استاد جبار چلوئی پخت انواع شیرینی های تر و خشک را به دانشجویان رشته های کاردانی آشپزی و کارشناسی آشپزی ملل آموختند. پخت انواع نان های خامه ای ، لطیفه، شیرینی نارگیلی، قطاب ، شیرینی گردویی و غیره

بازگشت